Menuen

Den Røde Okse har sammensat en menu med småretter, som passer til henh. hvide og røde vine - samt dessert og ost til henh. den hvide og røde portvin.

Maden serveres portionsanrettet i bakker.

Til hvidvinene:

  • Stegte scampirejer med mangosalsa, trøffelcreme og hjemmedyrket mikrogrønt
  • Lakseriellettes med røget og bagt laks, ristede mandler, salat og granatæble  
  • Spinatfingers med lufttørret speck og marineret sauerkraut  
  • Friskbagt italiensk bolle med sesam

Til rødvinene:

  • Albondigas med marinerede puntalette pasta og tomatrelish
  • Spansk kartoffeltærte med Serranoskinke og plukkede salater
  • Chorizo med blomkålssoufflé, rucolapesto og syltede chilipeber
  • Hjemmelavet focaccia med frisk rosmarin og havsalt

Til portvinene:

  • Vanilje panna cotta med hindbær gelé
  • Arla Unika ost - Gammel Knas med kvædechutney og hjemmelavet knækbrød